HACCP Thermometer
Kwaliteit is: Klanten die terugkomen en niet je producten!

ONZE PRODUCTEN

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over ons uitgebreide productassortiment. Wij hebben de beste oplossing voor u getest in verschillende voedsel verwerkingsbedrijven. Dat is dan ook de reden hoe wij aan ons assortiment zijn gekomen:


Steek Thermometer voor HACCP registratie: 

Deze thermometer is de uitkomst van weinig tijd en het verplicht registreren van metingen. Door simpel alle metingen te doen en op te slaan in de thermometer. Van metingen van alle bereidingen tot het meten van de koelkast, of van de frituur tot het ontvangst goederen. Alle metingen slaat de thermometer op en is daarna simpel te verwerken in het HACCP registratiesysteem Hygiënecode Online. Door het te koppel met je tablet of PC slaat het systeem alle metingen op de juiste manier op. Nu is het aan u om alles aan te vullen aan informatie en u bent klaar met uw HACCP registratie. De op

De temperaturen die je zo kunt vast leggen zijn:

Bereiden terug koelen: - temp na bereiding – na 2 uur richtwaarde – temp.na 5 uur

Frituur: gegaard product  - rauw product – frituurvet

Kerntemperatuur; metingen buffet, metingen kern.

Ontvangst levering: ontvangst temperatuur grondstoffen

Pasteurisatie schema: Past temp.

Sous-vide bereiding: waterbad temp – kern temp.

Temperatuur meting: alle temperaturen koeling en diepvriezers.

Terug koelen: temperatuur product.

U vind in het scherm van de HACCP thermometer dan ook precies wat er gemeten moet worden. Dit is de oplossing voor je complete HACCP!

 
Automatische Monitoring van je temperaturen: 

Door 24/7 controle te krijgen op al je temperaturen van je koelingen of diepvriezers: Een belangrijk onderdeel in het behouden van uw product Kwaliteiten. Of je nu in de Voedsel, gezondheidszorg, koude ketting, vervoer van medicijnen, apotheken, landbouw of magazijnen wil monitoren. 

 Temperatuur registratie direct in uw HACCP plan:

Geautomatiseerde temperatuurbewaking en -controle helpen de voedselveiligheid te garanderen tijdens transport, verwerking en opslag en voldoen aan de vereisten voor elektronische archivering. Waarom is temperatuurbewaking van de voedselomgeving zo belangrijk? Grote temperatuurschommelingen in inloopkoelers zorgen ervoor dat restaurantklanten het risico lopen voedselvergiftiging op te lopen, restaurantmanagementteams lopen risico op voedselverspilling / bederf en de sancties van Food Inspection Services en restaurantmerken lopen het risico van terugslag van sociale media. De draadloze sensoren van HACCP SOLUTION helpen u bij het voorkomen van deze problemen.

Hoe werkt het? 
De dataloggers van HACCP SOLUTION worden geplaatst in uw koeling of diepvries. Dit kan simpel en snel met de bijgeleverde tyraps. Bij elke bestelling vind u een uitgebreide uitleg van waar en hoe u ze moeten bevestigen. Via de Hygiënecode Online-portal kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week automatisch en moeiteloos al uw goederen en opslagfaciliteiten controleren. U kunt real-time waarschuwingen ontvangen (per e-mail of sms) wanneer de temperaturen buiten een bepaald bereik komen. Alle gegevens worden opgeslagen in onze beveiligde cloud met geautomatiseerde systeemback-ups.

Internet of things is de toekomst voor temperatuurregistratie en bewaking.Sensoren die communiceren via het Sigfox ‘Low Power Wide Area Network’ (LPWAN), rechtstreeks naar een Cloud software

Toepassingen
De dataloggers van HACCP SOLUTION kunnen worden gebruikt in koel / koelsystemen (diepvries en gekoeld voedsel), productiegebieden en restaurants, maar ook bij verwerking / koken, opslag / distributie / koelketen, winkelpanden / catering, supermarkten en nog veel meer.

de voordelen van deze oplossing:

  • efficiënt en handig
  • minder bederf en verspilling
  • bevestig met naleving van de regelgeving
  • bespaar tijd en geld
  • overal waarnemen
  • bescherm je reputatie


Er zijn veel voorbeelden van bedrijven die duizenden euro's aan kostbaar bederf hebben verloren door niet voortdurend (of niet correct) toezicht op de temperatuur van voedsel. Wij stellen u in staat voedselverspilling tot een minimum te beperken en de voedselveiligheid te verbeteren. Het belangrijkste is dat onze oplossingen een extra beschermingslaag bieden voor uw horecamerk en reputatie. Bovendien kunnen bedrijven de dure financiële gevolgen van een terugroepactie vermijden, terwijl ze het vertrouwen van beleggers en het vertrouwen van de consument behouden. Als u meer wilt weten, staat ons technisch en commercieel team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. bel direct met 0767002347   

Dit is echt een Plug and Play oplossing! 
E-mailen
Bellen
Instagram