HACCP Thermometer
Kwaliteit is: Klanten die terugkomen en niet je producten!

ONZE PRODUCTEN

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over ons uitgebreide productassortiment. Wij hebben de beste oplossing voor u getest in verschillende voedsel verwerkingsbedrijven. Dat is dan ook de reden hoe wij aan ons assortiment zijn gekomen:


Thermometer voor HACCP registratie: 

Deze thermometer is de uitkomst van weinig tijd en het verplicht registreren van metingen. Door simpel alle metingen te doen en op te slaan in de thermometer. Van metingen van alle bereidingen tot het meten van de koelkast, of van de frituur tot het ontvangst goederen. Alle metingen slaat de thermometer op en is daarna simpel te verwerken in het HACCP registratiesysteem Hygiënecode Online. Door het te koppel met je tablet of PC slaat het systeem alle metingen op de juiste manier op. Nu is het aan u om alles aan te vullen aan informatie en u bent klaar met uw HACCP registratie. De op

De temperaturen die je zo kunt vast leggen zijn:

Bereiden terug koelen: - temp na bereiding – na 2 uur richtwaarde – temp.na 5 uur

Frituur: gegaard product  - rauw product – frituurvet

Kerntemperatuur; metingen buffet, metingen kern.

Ontvangst levering: ontvangst temperatuur grondstoffen

Pasteurisatie schema: Past temp.

Sous-vide bereiding: waterbad temp – kern temp.

Temperatuur meting: alle temperaturen koeling en diepvriezers.

Terug koelen: temperatuur product.

U vind in het scherm van de HACCP thermometer dan ook precies wat er gemeten moet worden. Dit is de oplossing voor je complete HACCP!

 
Automatische Monitoring van je temperaturen: 

Door 24/7 controle te krijgen op al je temperaturen van je koelingen of diepvriezers: Een belangrijk onderdeel in het behouden van uw product Kwaliteiten. Of je nu in de Voedsel, gezondheidszorg, koude ketting, vervoer van medicijnen, apotheken, landbouw of magazijnen wil monitoren. 

 

Geautomatiseerde temperatuurbewaking en -controle helpen de voedselveiligheid te garanderen tijdens transport, verwerking en opslag en voldoen aan de vereisten voor elektronische archivering. Waarom is temperatuurbewaking van de voedselomgeving zo belangrijk? Grote temperatuurschommelingen in inloopkoelers zorgen ervoor dat restaurantklanten het risico lopen voedselvergiftiging op te lopen, restaurantmanagementteams lopen risico op voedselverspilling / bederf en de sancties van Food Inspection Services en restaurantmerken lopen het risico van terugslag van sociale media. De draadloze sensoren van SenseAnywhere helpen u bij het voorkomen van deze problemen.

Hoe werkt het? 
De dataloggers van SenseAnywhere worden geplaatst bij of rond het voedsel dat moet worden gecontroleerd. Via de SenseAnywhere-portal kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week automatisch en moeiteloos al uw goederen en opslagfaciliteiten controleren. U kunt real-time waarschuwingen ontvangen (per e-mail of sms) wanneer de temperaturen buiten een bepaald bereik komen. Alle gegevens worden opgeslagen in onze beveiligde cloud met serverredundantie en geautomatiseerde systeemback-ups.

Toepassingen
De dataloggers van SenseAnywhere kunnen worden gebruikt in koel / koelsystemen (diepvries en gekoeld voedsel), productiegebieden en restaurants, maar ook bij verwerking / koken, opslag / distributie / koelketen, winkelpanden / catering, supermarkten en nog veel meer.

de voordelen van deze oplossing:

  • efficiënt en handig
  • minder bederf en verspilling
  • bevestig met naleving van de regelgeving
  • bespaar tijd en geld
  • overal waarnemen
  • bescherm je reputatie


Er zijn veel voorbeelden van bedrijven die duizenden euro's aan kostbaar bederf hebben verloren door niet voortdurend (of niet correct) toezicht op de temperatuur van voedsel. AiroSensors van SenseAnywhere stellen u in staat voedselverspilling tot een minimum te beperken en de voedselveiligheid te verbeteren. Het belangrijkste is dat onze AiroSensor een extra beschermingslaag biedt voor uw horecamerk en reputatie. Bovendien kunnen bedrijven de dure financiële gevolgen van een terugroepactie vermijden, terwijl ze het vertrouwen van beleggers en het vertrouwen van de consument behouden. Als u meer wilt weten, staat ons technisch en commercieel team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. bel direct met 0767002347   

Dit is echt een Plug and Play oplossing!WIFI Oplossing:

Deze oplossing die gebruik maakt van de Wifi is voor alle meetpunten binnen het wifi netwerk. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van WiFi-monitoring, sensoren werken samen met Cloud om flexibiliteit en functionaliteit te bieden in één onopvallend pakket. Eenvoudige app-gebaseerde set-up, een batterijlevensduur van twee jaar, meerdere probe-opties voor temperatuur en vochtigheid en een waterdichte behuizing maken deze dataloggers een uitstekende keuze voor vele toepassingen, zowel binnen als buiten.

Producten met het bereik van draadloze WiFi-dataloggers werken  om temperatuur en relatieve vochtigheid in een groot aantal toepassingen te bewaken.

Monitoring van voedselbereidingsruimten en bedrijfsruimten   •   Temperatuur controle van koelkast en vriezer Temperatuurbewaking  •   Bewaking van medische opslag en omgevingen   •   Faciliteitsmanagement  • Bewaking van binnen- en buitenomgeving   •   Huisvesting, werkplaats & bedrijfsruimte   •   Landbouw en dierenwelzijn   •  Musea en tentoonstellingen   •   Draadloze kastemperatuur en Vochtigheid Monitoring

Deze WIFI oplossing maakt  gebruik van de kracht van IoT om datalogging en waarschuwingsmeldingen te automatiseren - perfect voor zowel compacte systemen met slechts enkele sensorvereisten voor bedrijfsoplossingen met duizenden apparaten over de hele wereld. Eenmaal ingesteld, zullen apparaten continu alle metingen registreren naar de Cloud, die eenvoudig toegankelijk is via pc, tablet of smartphone.

Bij deze oplossing moet je de voelers nog van buiten naar binnen in je koel cel/kast brengen. Meer info bel 0767002347 


NIEUW: Dataloggers met Internet of tings:

Internet of things is de toekomst voor temperatuurregistratie en bewaking.Sensoren die communiceren via het Sigfox ‘Low Power Wide Area Network’ (LPWAN), rechtstreeks naar een Cloud software.Sensohive is een systeem met een zeer fraai Deens design.Het cloud platform is zeer eenvoudig in gebruik.Meerdere gebruikers kunnen in het systeem inloggen met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord.Met deze oplossing kan u eender waar de temperatuur en luchtvochtigheid bewaken en registreren.*De sensoren werken op een batterij die 10 jaar meegaat.U heeft geen netstroom, WiFi, ethernet of SIM kaart nodig.De sensor heeft een ingebouwde antenne die de gegevens rechtstreeks naar het internet stuurt.Toepassingen zijn onder meer, bewaken van koelkasten en vriezers, serverlokalen, klimaat monitoring in kantoren, musea, tuinbouw serres, ...Bij overschrijden van een limietwaarde stuurt het systeem automatisch een e-mail en/of SMS naar de gebruikers.* Indoor dekking van het Sigfox netwerk hangt net zoals bij een smartphone af van de specifieke situatie.Wij kunnen u helpen met het bepalen van de sterkte van het netwerk binnenshuis, en indien nodig een versterker plaatsen voor dit signaal.Het systeem werkt enkel in gebieden waar er dekking is van het Sigfox netwerk.In Benelux is het Sigfox netwerk reeds sterk aanwezig.

 
E-mailen
Bellen
Instagram