HACCP Thermometer
Kwaliteit is: Klanten die terugkomen en niet je producten!

WELKOM bij HACCP thermometers:

Wij verkopen kwaliteitsproducten en onderscheiden ons door een uitstekende klantenservice!

We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. Wij bieden alle ondernemers een totaal oplossing binnen voedselveiligheid. 1 onderdeel hiervan is HACCP thermometers of automatische monitoring van je temperaturen via WIFi of zelfs via internet of Things! het Lora netwerk.

En al onze oplossingen zijn dan ook te koppelen met de HACCP oplossing Hygiënecode Online. De registratie App voor uw HACCP registratie.

Wij gaan voor de complete oplossing:

Wij werken elke dag hard aan oplossingen voor het verwerken van uw HACCP. Van registratie App, metingen, allergenen, digitaal ongedierte bestrijding, online codeer-systeem en recepten-map. Dit alles digitaal met de nieuwste technieken. Doe we dit alleen? Nee wij werken samen met partners die we zelf hebben uitgekozen.

We komen uit de praktijk en zijn geen computerbedrijf die dingen achter het bureau verzinnen! Wij testen zelf of laten het testen door vakbroeders uit de praktijk.

E-mailen
Bellen
Instagram